søndag 6. desember 2009

Julebord-vorspiel

Det er ingen hemmelighet at SPaRK, til tross for sin ubestridte tilhørighet på Oslos østkant, hele tiden har hatt et ikke-ubetydelig Romeriks-preg, hva medlemmenes geografiske opprinnelse angår. Som en følge av dette kan vi vel driste oss til å videre hevde at LSK er den norske klubben med størst oppslutning i blant tidligere og nåværende spillere (med rivalene i VIF på en like bombesikker annenplass).
For denne gjengen passer det derfor som fot i julestrømpe at fredag 18. desember bringer et legendarisk oppgjør mellom dagens gul/svarte mannskap og et legende-lag sammensatt av de aller største heltene fra 80- og 90-tallet (les mer her). Med kick-off i LSK-hallen klokka 1800, er det som om arrangørene har tatt hensyn til SPaRKs julebord, og vi satser på at et par biler fiser fra Lillestrøm i retning Lompa så snart dommeren har blåst av for full tid. Bli med, da vel!

Minner også om at det begynner å bli på tide å melde seg på, dere som ennå ikke har signa opp. Sannsynligheten for at det dukker opp noe bedre må vel nå være tilstrekkelig liten til at fredagskvelden kan settes av til lystig lag med lystige foppallkolleger!

2 kommentarer:

t sa...

Atte, jeg lurer på om det blir så vi skal ha med pakker i år.

Clever sa...

Jaa, Thomas, som det står i invitasjonen her:
"PS. Husk å ta med en liten gave til (dvs. fra) julenissen!"