søndag 8. november 2009

Meld deg på julebord!

Kyrre kan knapt styre sin begeistring.
Årets høydepunkt er spikra! Fredag 18. desember samles byens vakreste foppallspellere på øsskanten i dress og slips (og kjole?), klare til å nyte god mat og godt drikke, oppsummere årets sesong og kanskje ta en avingom etter hvert.
Etter noen år i slummen i Trondheimsveien, prøver vi oss i år på nye jaktmarker, nærmere bestemt Grønland. Vi møtes for en vor-drink i 2000-tida på Pigalle, og trapper ned ca en time senere til storstua i førsteetasje, Olympen, populært kalt Lompa. Dette ærverdige lokalet har nylig hatt en extreme makeover og bør være en perfekt ramme for en slik stor anledning.
Deres meny består utelukkende av tradisjonell norsk mat, og siden de fleste allikevel får nok ribbe og pølse i løpet av jula, satser vi denne kvelden på spesialiteten helstekt pattegris, som altså er en schvær gris, oppflasket utelukkende på purkesaft. Blir vi nok folk (dvs. 15-16 stk), bestiller vi rett og slett TO! Grisetakling vil denne kvelden være tillatt.
Lompa har dessuten et særdeles imponerende øl-kart, og det vil være tilsvarende imponerende om vi klarer å pløye oss gjennom hele.

Når magene etter hvert buler ut, kan vi rett og slett bare trappe opp igjen til Pigalle for å groove i klassiske omgivelser, eller vi kan rette blikket mot andre etablissementer i Grønlandsleiret. Dette tar vi selvsagt på ... SPaRKet.

Håper så mange som mulig kan stille på historiens tolvte julebord. Som vanlig de siste åra, er ALLE tidligere og nåværende SPaRKere velkomne, og offisiell påmelding gjøres her. Fristen er satt til 8. desember, men det er selvsagt ingen grunn til å vente til siste dag!

PS. Husk å ta med en liten gave til (dvs. fra) julenissen!

PPS. Her kan du mimre tilbake til fjorårets happening.

Ingen kommentarer: