tirsdag 5. oktober 2010

Inne 2010-2011

Så var vi der igjen. SPaRK skal flytte innendørs, fotballsko skal byttes ut med lyse såler og grønske skal byttes ut med brannsår. Men NÅR?
Så langt er hele tirsdagskvelden ledig, og vi er fusvalg. Vi har de siste åra hatt 2100-2200-økta som utgangspunkt, siden den garanterer oss en ekstra halvtime gratis. Men flere synes dette blir i seineste laget, og noen uteblir muligens fra hele innesesongen på grunn av dette. Nå har vi altså mulighet til å kapre 2000-2100-økta, med en kombinert sjanse/risiko for at økta etter oss blir ledig/opptatt. Hadde klubbkassa vært bugnende, kunne vi selvsagt booka oss inn fra 2000 og ut, men kassereren har allerede sin fulle hyre med å få folk til å betale kontingenten for én time i uka, og er ikke spesielt interessert i måtte legge ut dobbelt så mye av egen lomme to ganger i året.
Vi lar som vanlig demokratiet bestemme og har smelt opp en avstemming i høyremargen. Denne er åpen fram til neste tirsdag, og det er fint om hver mann kun avlegger én stemme. Her er noen stikkord om hvert av alternativene (det er i tillegg selvsagt lov å legge inn en mer utfyllende kommentar på denne posten):

  1. 2000-2100. Flertallet ville nok foretrekke å begynne en time før. Booker vi oss inn her, er det alltids en sjanse for at ingen tar økta etter oss, i så fall er dette alternativet bortimot uslåelig. Men hvis jentene i Frognerparken FK eller andre plutselig står og venter når klokka er 2100, sitter vi der med skjegget i postkassa.
  2. 2100-2230. Gymsalen leies på papiret ikke ut lenger enn til 2200, noe som betyr at vi med dette alternativet er sikra halvannen time for prisen av én. I tillegg er det fremdeles en mulighet for at 2000-økta blir stående ledig, og at vi i så fall på sikt kan snike oss gradvis inn på den - for kanskje på sikt å kunne starte 2000 off the record.
  3. 2000-2200. Hvis alle graver dypt i lommene, kan vi selvsagt booke begge timene. Da er vi sikra en lang og god økt og kan være hjemme før Kveldsnytt. Det betyr imidlertid en dobling av kontingenten. Litt avhengig av oppslutninga, må hver mann da regne med kr 750-800 for perioden fram til jul.
  4. Hipp som happ. SPaRK prioriteres uansett.
  5. Hipp som happ. Det passer uansett dårlig for meg/kona/ungene å trene så seint på kvelden.
Uavhengig av denne avstemmingen, går høstens første inneøkt av stabelen i morgen kveld, 05.10.10 kl. 2000 - og så satser vi altså på at ingen har stukket av med 21-økta under nesa vår.

Ingen kommentarer: