tirsdag 20. juli 2010

Rekrutt i støvlene

Årets utesesong har så langt vært katastrofal, oppmøtemessig. Selv ikke massiv rekruttering fra Atle har forhindret oss fra å måtte avlyse flere økter enn vi har klart å spille i løpet av de første tre snaue månedene vi har holdt på. Vi får håpe at det grøvste av feriering, bryllup og fødsler nå er unnagjort, sånn at vi ikke mister formen fullstendig, og undertegnede maner herved til prioritering av festlig fysisk fostring på tirsdager.
La oss dessuten se fremover og glede oss over at to av SPaRKs mest trofaste slitere har gjort sitt denne sommeren (eller rettere sagt, i fjor høst) for å sikre fremtidig rekruttering. Som mange vet har både Anders G og Jack har i sommer spredt sine fotballgener videre til mannlig avkom, og ekstra artig for SPaRKs mange Liverpool-fans er det jo at begge sneipene (med litt velvilje) har fått LFC-relaterte navn (hhv Kevin og Matheo).
I løpet av fjoråret fikk også Thomas BD og Stian/Hege guttebarn og etter mange år med (with all due respect) bare jentunger, begynner det nå endelig å forme seg konturene av en gullalder sånn rundt 2030.
Vi gratulerer!

Ingen kommentarer: